projecten


Een voorbeeld waarbij Lampatti laat zien hoe materialen hergebruikt kunnen worden in een niet voor de hand liggende omgeving is de voetkruis kroonluchter. Deze kroonluchter is in opdracht gemaakt voor Interstuhl. Waarom materiaal weggooien als het op een mooie, in het oog springende manier nog gebruikt kan worden.

  • Kroonluchter voetkruis

 

De Lampatti 904, propeller lamp, is ontstaan uit een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Het industriële armatuur moest een verbinding krijgen met de luchtvaart. Door gebruik te maken van de langwerpige Edison kooldraad lampen, gecombineerd met het ruwe van staal en de zwart glimmende porseleinen fittingen is dit een geslaagd project geworden.

  • Lampatti 904, de propeller lamp

 

De Lampatti 912 is speciaal voor de Pier in Scheveningen ontwikkeld en gemaakt. Het design past prachtig in het interieur. De lampen zijn hier ook te koop.

  • Lampatti 912 - De Pier, Scheveningen

 

Madame Moustache heeft met de Lampatti 901 voor een industriële custom made verlichting gekozen. Het interieur in dit restaurant bestaat uit veel creatief bij elkaar gezochte materialen die bij elkaar een robuust geheel vormen, zonder daarbij de sfeer uit het oog te verliezen.

  • Lampatti 901 - Madame Moustache, Den Haag

 

De start van het avontuur Lampatti. Een lamp gemaakt van een Gin fles, unieke verlichting voor in elk interieur.

  • Hendricks Gin hanglamp
    Lampatti Hendricks Gin hanglamp